måndag 6 april 2009


Jag fick en skärmaskin i helgen. En vänlig man i Insjön, hade fått en mockagrej av en vän som trodde att det var en plåtsax, men den vänlige mannen förstod att det var något för en bokbindare. Han frågade några människor som heter Odd och Linda, som har en butik och ett bokbinderi i Djura, om de var intresserade av maskinen. De hade redan en liknande, och när jag hörde mig för om apparater i allmänhet, så gav de hans lapp till mig. Det var en fin teckning av maskinen och en text där det stod att han ville skänka bort den eller köra den till tippen i påsk........
När vi kom var han i sin verkstad och arbetade med någon bil men tog sig tid för oss. Vi fick se hans fina husvagn och Gunilla fick posera med honom och katten.
Jag är alltså numera ägare av en skärmaskin, som kan skära alla sidor i en bok i ett skär, lyllo mig. Den är inte så stor, men tung, skärbladet behöver slipas, och den står hemma i mitt garage i Örebro. Mina goda vänner Gunilla och Bosse, som var här transporterade hem den ihop med min man, som också var här.

Odd och Linda har en nätbutik också, www.djurabok.se . De har fantastiskt fina papper och lite annat smått och gått, kolla gärna in deras sida.

Ibland har man tur, eller nå´t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar