söndag 4 mars 2012

I am working on the book swap project. Time is going quick and I have had to work with the Art and Craft shop more than I had excpected. We have painted all the walls, the furnitures, the ceiling, and built some new cupboards, a desk, and windowsills. The shop is rather big so every member had to help . One week I was sick and the latest week I have worked till late at night to finish the shop, together with the other members. See some picturers on facebook. We had the new opening day yesterday and I forgot my camera. Now I am focusing on books again and hopfully I will make Jaceks book and box, ready in time. I will also have a pupil at my studio for the next two weeks.

Jag håller på med flera saker samtidigt. Ett fotoalbum, ett bokbytesprojekt med en polsk bokbindare, flera lagningsprojekt, en praktikant kommer att vara hos mig några veckor. Jag är på två skolor och har bokbinderi, och så blev jag sjuk i mer än en vecka och dessutom så har jag varit med när väggar tvättats, spacklats, målats och fixats med på Konsthantverkarna, där jag är medlem. Taket är målat och alla hyllor, möbler och allt som går. Se fler bilder på facebook.De flesta har varit där från morgon till kväll och sista veckan var det milt sagt stressigt. På fredagen såg det ut som bilderna visar och på lördag morgon öppnade vi butiken klockan 10.00. Då bjöd vi på fika och butiken fylldes till bredden av folk. Några böcker på plats. Jag skulle behöva tillverka fler, men tiden har inte funnits. Flera ligger halvfärdiga i mina gömmor och några blir sålda innan jag hinner åka med dem till affären.
Some books are on the shell.

The shop the day before openingday. It took some hours to be ready.
The ceiling has been painted and som sound stopping thing are put in place to reduce the ecco.
Furnitures to fix with.
Some ceramics.

3 kommentarer:

 1. Ja, oj vad ni har jobbat - jag har hört av Bi. Det ska bli spännande att se lokalen igen efter allt ert jobb.
  Så kul det låter med bokbytesprojektet med den polske bokbindaren förresten.

  SvaraRadera
 2. Lokalen blev jättefin och fräsch och jag fick chansen att lära känna de andra lite mer under intensivt arbete från morgon till sen kväll. Jag håller på med projektet men just nu är jag sjuk och har närmare 39° i feber, så det är lite synd om mig.

  SvaraRadera
 3. Oj, krya på dig, det där lät inte roligt!

  SvaraRadera