fredag 5 oktober 2012

golv

IDAG kommer grangolvsbrädorna som ska läggas på övervåningen. Det är så spännande. Vi måste vänta i 3 veckor tills brädorna torkat till sig innan vi lägger det, säger de som kan och vet. Jag återkommer med bilder...

Jag har blivit antagen till ett projekt som heter Slöjdkunskaper som säljer. Vi kommer ha 4 träffar på ett år. Lyssna här på delar av första träffen som var på Julitta.

I övrig så säger min arm åt mig att vila ett tag till. ... tror att det kommer något bra ur det här i slutändan, sådan är jag. Eller som min pappa sa när han fick gula fläcken och blev blind och upptäckte talboksvärlden....Lena jag är på ett sätt tacksam över att jag blev blind, jag skulle aldrig ha läst alla dessa böcker  och fått lära mig så mycket om allt möjligt, annars.
Det kan tilläggas att min pappa alltid har varit den som fixat allt åt alla och vetat hur det skulle göras och inte den som satte sig ner och läste en bok. Nu hoppas jag ju på att allt ska bli bra med armen, men jag hinner tänka en massa och ta en del beslut kring hur jag vill att framtiden ska se ut.

på återseende

4 kommentarer:

 1. Härligt, men jobbigt att vänta i tre veckor!!!!

  Jätte kul att du är med i Slöjdkunskaper, det verkar spännande.
  Vila armen och klura ut nya fina projekt.

  /Linda

  SvaraRadera
 2. Så fint det blir i verkstaden!! Ja, passa på att vila dig medan tid är... Kramar från Kiruna

  SvaraRadera
 3. Det låter spännande. Både golvet, slöjdkunskaperna och tankarna. Vila.
  /i.

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Armen verkar komma igen och jag är rädd om den, tacksam över att den kan fungera.

  SvaraRadera