torsdag 12 augusti 2010

Upplev Kilsbergskanten heter det jag kallade Vekhyttedagarna i ett tidigare inlägg. Det är en helg där folk har öppet hus och där föreningar och företag i länet visar upp sig. 14-15 augusti 11-17.

I foldern står;
"Upplev Kilsbergskanten är en upplevelsehelg för alla som vill ta del av vad företag, föreningar och privatpersoner i bygden har att visa upp. Från Svenshyttan i norr till Mullhyttan i söder finns det något att uppleva för alla smaker. Kilsbergskantens fantastiska natur följer er på resan oavsett vilka besöksmål ni väljer att ta del av".

Det kommer att finnas caféverksamhet, fönsterrenovering, loppis, trädgårdsplanering, visning av kajak och kanottillverkning, styckeri av lammkött, golf, möbeltapeserare, lerhusbygge, trädgårdsvisning, jordfärger, föremål som gör vardagen roligare och lättare för barn och deras föräldrar, grävmaskinsdemonstration, bygdemuseum, mjölkbod, design, inredning, naturskyddsföreningen och så får jag visa lite bokbinderi på ett hörn på Norrgården i Vekhyttan.
På www.kilsbergskanten.se finns foldern till läsning.

2 kommentarer:

  1. Åh, vad fin blogg du har Lena! Jag är så glad att ha fått stå bredvid dig utanför Milis idag, under "Upplev Kilsberskanten". Du gör fantastiskt fina saker :)

    Från Cissi "Brunolin" Lavér

    SvaraRadera
  2. Det samma! Ibland har man tur. Dina vaxdukar i lin var helt i min smak.

    Cissi har just startat sitt företag och har jättefina miljövänliga produkter. En del fick chansen att se dem i helgen, ni andra kan kolla in hennes hemsida, som är på g. www.brunolin.se

    SvaraRadera