söndag 19 december 2010

Arbete pågår på Bokbinderi Lena Hällzon

Under tiden som jag håller på med mina menyer vill min man att det ska hända saker . Han skruvar upp lister för hyllor och bär ner lådhurtsar från vinden och planerar in bärning av maskiner för att få allt på plats. Min brorson kom lämpligt nog förbi. Han visste inte vad han gav sig in på. Jag blir naturligtvis också indragen i bärning och annat som ska planeras, hyllors längd, bredd, placering och sånt.


Garderob uppburen från källaren och golvpress på plats.
Min man vill börja måla maskiner också men jag bromsar lite där.
Det finns små konsoller 12cm djupa på överskottsbolaget. Det är så söta och ett onödigt prång blev en bra hyllplats. Vi testar hyllorna, som ska målas när det finns tid.En knäledspress, som också behöver målas. Den stora lådhurtsen fick jag ge 375 kronor för på Eskilstunas bokbinderi. Den lilla bredvid räddade min man från att slängas från gamla konstfrämjandets lokal, när det skulle flyttas. Jag satte på hjul från ikea och så blev den väldigt bra att rulla omkring på.

Menyer på gång.


Det börjar likna ett bokbinderi mer och mer, känns bra. Golvet är väldigt behagligt och lättstädat.

2 kommentarer:

  1. Aldrig är man riktigt nöjd ;-) Jag tycker din man låter som rena drömmen he he ;-)

    Det är jättekul att se bokbinderiet ta form och golvet är bara såååå snyggt!

    SvaraRadera
  2. Det har varit så rörigt här hemma så länge med mina maskiner lite här och lite där, så nu när det äntligen går att få till så vill min man att det ska bli klart på en gång. Han är väldigt bra på att fixa och dona och få saker gjorda, tur.

    SvaraRadera