onsdag 4 januari 2012Jag sitter och är sjuk, feber och förkyld. Natten var fylld av feberfrossa och halstabletter. En vän kom förbi och vågade komma in. Han såg till att denna film på första vändan, innan vi hyrde släpkärra, blev upplagd. Ett roligt minne från 2011. Min man och jag bär i regnet och vår son filmar. Min man är ganska tålmodig, egentligen hade han sett fram emot att bara vara, och inte alls bära en massa lådor och annat.

Me and my husband carry and our son is filming. My husband had some resting plans that he was unable to fulfil because of me, so I think he is sort of kind helping me in the rain, carrying all day long.


Häromdagen såg jag på en tjeckisk film om trippelpärms inbindning och blev inspirerad. I höst ska jag ha en utställning i Örebro och där kan det med ganska stor säkerhet dyka upp en och annan sådan typ av bok. Jag uppskattar att lära mig nya saker och då kan det bli att jag sitter och försöker förstå en tjeckisk instruktionsfilm t ex. Min man svarade i telefonen när det ringde och tycker att jag är märklig fast han samtidigt säger att han är mäkta imponerad över min entusiasm.

The other day I looked at a check film about triple board binding and made notes. My husband answered the phone when it called. He smiled and said he thought I am strange but still ok.

4 kommentarer:

 1. Hej! vilket berg av stil! Helt galet. vilken tur! =)

  SvaraRadera
 2. Tack Fanny för din kommentar. Idag hämtade vi det som hade hällts i hinkar, när de ville ha stilkaster som prydnad. Det kommer milt sagt att ta tid att få ordning på allt. Jag har gått på pressarnas rost och lyckats få bort det ganska bra. Men jag får ta det lugnt så att min förkylning kan bli bättre.

  SvaraRadera
 3. Det var en fin film. Hoppas du mår bra nu! Allt gott!

  SvaraRadera
 4. Tack Monica, jag mår bättre och i morgon är det en vanlig vecka igen.

  SvaraRadera