tisdag 10 april 2012

Idag fick jag min bok i bokbytarprojektet med Jacek, en polsk bokbindare. Det kändes som julafton eller en födelsedag eller någon riktigt rolig överraskning. (Bilder på min bok kommer inom kort).

Today was a special day, I got my bookswap from Jacek, a bookbinder from Poland. I felt like a child that hardly could wait to wrap it up, to see and feel the book inside.
(Pictures of my book is coming up soon).
Det var jättespännande!
Really exciting.
Det var är en speciell känsla att hålla i boken. Ett fint skinn och härliga försättsblad och ett väl utfört hantverk. Lådan är klädd lite annorlunda än jag lärt mig. Häftmetoden känner jag inte igen, så det blir till att klura lite.
There it was the nicest book, it is a bit bigger than I thought it to be. Nice skin, lovely paper, nice box, and a special feeling, wow.

6 kommentarer:

 1. Wow, I am glad, very glad that you received the package already... Enjoy!!!

  Best regards...

  SvaraRadera
 2. It is great to have it, the whole book swap thing is really a special thing.
  I am glad you gave me more time on yours.
  Today I am on my way to a school...
  Best regards
  L

  SvaraRadera
 3. Vilken kul grej - och det verka vara en jätte fin bok du har fått.

  SvaraRadera
 4. Man vill se mer av den boken vid tillfälle!
  Lena, när finns du på bokmässan? Skulle vilja ta en bild på dig och några av dina alster till sällskapets nya blog. Monica E

  SvaraRadera
 5. Linda : Boken är jätte jätte fin. Jag har kollat in tekniken och tror att jag har kläm på den. Det vore kul att ställa ut den någonstans om Jacek vill det.

  Monica: Jag finns där i morgon, vi ses!

  SvaraRadera
 6. Inledningsbilden är för härlig, vem känner inte igen den där underbara känslan av att ta emot en efterlängtat försändelse!
  Vilken vacker bok, man blir verkligen nyfiken, och vilken rolig idé att byta böcker!

  SvaraRadera