onsdag 29 augusti 2012

utställning

I helgen ställer jag ut på Ringshyttans skola i Striberg. Det är en konstrunda som kallas Ljusstråk där olika konstnärer och konsthantverkare öppnar upp sina verkstäder. En del bjuder in gästutställare och förra året fick jag och min man Michael Hällzon, (han visar akvareller), frågan om vi ville vara med. Vi är inbjudna gäster till Bi och Bo och  ställer ut i samma lokal som  Christina Alvner (hon visar iPad målningar).
Välkomna.

4 kommentarer:

 1. Så roligt! Önskar att jag bodde närmare nu, än här på en ö i havet. Lycka till med utställningen och hälsa så gott till Christina!

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hängde tavlor och ställde i ordning allt i går. Det såg fint ut och Christinas tavlor är helt underbara. Jag bokade en direkt.

   Radera
 2. Hej Lena!
  Åh så roligt det var att se er idag och vilka underbara skapelser du har gjort i bokbinderiets tecken! Asken för smycken ska jag ha när jag blir rik! hihi... Den var otrolig!
  Kramar från oss båda och välkomna hem till oss när ni vill och har tid och lust! Nu blir vi ju "nästan" grannar när ni flyttar ut mot de blå bergen!

  Hälsningar från Solglänta
  Linnea o Eno

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ni kom. Det var en och annan som dök in under helgen och några vandrar numer omkring med böcker och annat som jag gjort. Nu är det bara att ta itu med allt som jag ligger efter med på grund av flytten.

   Radera