lördag 17 november 2012


Några böcker har tagit form. Dessa är ombundna, med nya titlar och nya pärmar. De fick svart snitt.  Papperet är gjort av Åsa. Hon säljer sina papper på Djurabok och papper. 

Some books are ready to go to the costumer. These got a black edge and a paper made by Åsa. 


En kvinna skrev om sin släkts historia. Hon ville ha sina papper limbundna med hårda pärmar, och satta tillsammans med två andra böcker i en kassett. 

One woman wrote about her relatives history and wanted it to be called Life to Life.  She also wanted it to be gathered in a simple box. 

 Golvet blir lagt av Ronny och Micke, från trähantverkarna. 

Ronny har haft med sig Anna på jobbet. I fredags fick hon ett öra av oss, som blivit helt förtjusta i henne. När jag skulle jobba bredvid henne ångrade jag nästan det där med att ge henne örat. Hon sög på det så det blev helt mjukt och drog ut det så att det såg superäckligt ut. 

The carpenter had his dog with him. I gave her an ear. She ate it for several hours, very happy about it. 

 Vi springer runt med madrasser och försöker tänka ut hur vi vill att vårt sovrum ska se ut. Vi höll på ett tag och till slut kom vi på att vi skulle göra som en sorts sängkoja. Väggen ska helt sonika byggas runt våra sängstommar och man ska krypa in i huvudändan. Under sängarna ska det vara ett utrymme för förvaring av madrasser. I övrigt ska vi behålla rymden som blev. 

We ar running around with two madrases to find out where the bedroom should be situated. After a while we came up with the idéa to have the walls built around the bed. We have to climb in from the head side, behind a curtin. Under in a box we can have madrases. Efter mycket funderande hit och dit har vi beslutat att måla väggarna, i hela rummet. Den mörka färgen sög så mycket ljus. 

we paint the old walls, they sucked all light. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar