tisdag 19 oktober 2010

Helgens konstslinga blev välbesökt. Vi hade några hundra som strömmade in i vårt hem. Jag kan så här efterhand konstatera att jag varken hann äta, fika eller gå på toaletten. Några kort hanns inte med att tänka på. Min inriktning blev att visa på och berätta om olika möjligheter inom bokbinderi.
Någon annan som var riktigt bra på att dokumentera sitt besök här var Christina, som bloggar under Stribergstation. Ni kan titta in där eller klicka på någon av hennes kommentarer till mina inlägg och skrolla till den 17 oktober 2010. Christina Almer och är en skicklig illustratör och hennes blogg är verkligt intressant överlag. Hon har en förmåga att fånga och skriva om det hon ser och intresserar sig för och det är allt möjligt från knarpar till peugeot.
Hoppas att din dag blir en god dag!

4 kommentarer:

 1. Jag blev jätteglad när jag läste Christinas blogg. Det skulle vara riktigt roligt att få nyttja dina tjänster någon gång. Jag får in gamla/sällsynta böcker i min verksamhet ibland.
  Hoppas att vi kan upprätta en kontakt.

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att höra. Vi lär nog ses någon gång hoppas jag.
  allt gott
  Lena

  SvaraRadera
 3. Besöket hos er var oförglömligt! Jag, Jenny och Mille tackar så mycket för guidningen och inspirationen! Bokbinderiet kommer att gå superbra tror jag!!

  mvh Daniel Arvidsson (från Bilda-kursen)

  SvaraRadera
 4. Hur kul som helst att ni kom tycker jag. Tack för din uppmuntran. Kul att ha mött er.

  SvaraRadera