onsdag 20 oktober 2010

Så här såg det ut när hälften var i bilen. Det blev en hel del, kan vara bra att ha saker för en bokbindare.
I förrgår började bilen låta konstigt, väldigt konstigt. Jag som skulle upp på Åhnbergs konkursauktion. Det var bara att lämna in den och konstatera att felet var värre än vi trott och att det kommer att ta mer än en vecka att få det fixat.


Min plan var att jag skulle cykla genom hela stan bort till Statoil på Västhaga och hämta en hyrbil, som jag bokat. Jag gick upp vid sex, hoppade i kläderna och for iväg. Jag kom ner till Sörbyängsskolan där fick jag punka, stackars mig. Lite tur har jag i alla fall i bland och såg att det lyste hos några vänner, och fick lift , tack Åke, än en gång. Vi tog dessvärre fel på mack, så jag fick gå en bit tills jag kom till rätt mack. Väl där fick tjejen leta och leta hur länge som helst för att hitta "min bil".

Väl på plats vid Åhnbergs, var det fullständigt kaos, bilar parkerade hur som helst och överallt. Jag klämde in min bil mitt i vägen där det fanns en lucka. Alla skulle fram och ha sina grejer, de budat in på nätet. Jag fick hjälp av min dotters hjälpvilliga pojkvän, andra turgrejen under dagen.

Jag träffade på några andra bokbindare. På bilden syns jag och Åsa Bergqvist från Bygdeå. Hon har företaget Bokbinderi bok och box, som jag länkar till i marginalen. Kolla in där, hon gör fantastiskt fina böcker och annat. Jag har följt hennes blogg och varit inne och sett på hennes hemsida flera gånger och nu har jag träffat kvinnan bakom allt, hur kul som helst. På bilden står vi vid hennes fynd. Jag mötte Gustav från www.blockmannen.se , en trevlig en.
Så fick jag tillfället att träffa Odd från Djura bok och papper. Dagen blev helt enkelt lyckad. Jag kom hem sent omsider och hade rätt mycket grejer med mig hem och min man och min son hjälpte till med att få in allt.
Idag känns kroppen mörad.

1 kommentar:

  1. Har skrivit en kommentar efter din på Åsas blogg. du kan väl läsa den.
    Kram Linda

    SvaraRadera